Chelsea Nosztalgia

Érdekességek, híres-hírhedt játékosok, emlékezetes meccsek a Chelsea FC múltjából.

Facebook

Feedek

A Pool elleni FA Kupa-csoda 1997-ből

2015.01.26. 13:32 :: Wisey

A BBC videója

A BBC mai archív FA kupa videója a Liverpool elleni legendás meccsünket eleveníti fel.

Az 1996/97-es évadban járunk, tehát ez az a sorozat, melyet 1970 után először megnyer a kilencvenes évekre alaposan megerősített Chelsea. A Poollal a negyedik fordulóban, 1997 januárjában találkoztunk.

A vörösök Fowler és Collymore góljaival már a 21.percben 2-0-ra elhúztak. A második félidőben jött aztán a csoda: először a csereként beállt Mark Hughes szépített, majd Zola egyenlített. Az utolsó félórában pedig Vialli két góljával fordítani tudtunk.

Csapatunk felállása: Kevin Hitchcock - Dan Petrescu, Steve Clarke, Frank Leboeuf, Frank Sinclair, Scott Minto (Mark Hughes, 46'), Eddie Newton, Dennis Wise (csk.), Roberto Di Matteo, Gianfranco Zola, Gianluca Vialli. (Kispadon maradt: Frode Grodås, Paul Hughes. Menedzserünk: Ruud Gullit)

(Teljes statisztika a TheChels.info oldalán.)

Szólj hozzá!

Címkék: sikerek meccsek 1990s FA Kupa angol kupák

A bejegyzés trackback címe:

https://chelsea-nosztalgia.blog.hu/api/trackback/id/tr437110701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása