Chelsea Nosztalgia

Érdekességek, híres-hírhedt játékosok, emlékezetes meccsek a Chelsea FC múltjából.

Facebook

Feedek

Coventry vs Coventry

2013.02.20. 10:48 :: Wisey

coventry.jpg

1997 április 9-én történt, hogy a Coventry City elleni idegenbeli mérkőzésre elfelejtett váltószerelést vinni a csapat, a játékvezető viszont nem engedte hogy a Chelsea a hagyományos királykék mezét viselje az ugyancsak kék színű hazaiak ellen.

A meccs negyed óra kényszerszünet után elkezdődött: a Coventry szertárból addigra előkerültek a vörös-fekete kockás váltómezek. A Chelsea megpróbálta rábeszélni az ellenfelet, hogy inkább ők játszanak a vendégmezben (a hazai pálya ellenére), de ebbe nem ment bele a Coventry.

Talán a szokatlan színösszeállítás is hozzájárult a Chelsea 3-1 arányú vereségéhez. A rossz nyelvek szerint Frank Leboeuf annyira elégedetlen volt az eredménnyel (vagy a mezzel?), hogy a lefújás után a földhöz vágta a randa kockás felsőt, és még le is köpte...

Emlékezzünk meg az aznapi csapatról: Frode Grodås, Frank Leboeuf, Steve Clarke, Frank Sinclair, Scott Minto, Eddie Newton, Paul Hughes (Gianluca Vialli), Roberto Di Matteo, Craig Burley, Mark Hughes (Danny Granville), Gianfranco Zola.   Menedzser: Ruud Gullit

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár meccsek 1990s

A bejegyzés trackback címe:

https://chelsea-nosztalgia.blog.hu/api/trackback/id/tr615093096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása