Chelsea Nosztalgia

Érdekességek, híres-hírhedt játékosok, emlékezetes meccsek a Chelsea FC múltjából.

Facebook

Feedek

Tizenöt éve Isztambulban...

2014.02.26. 10:31 :: Wisey

Klubunk első Bajnokok Ligája szezonjában a csoportmeccsek során a Galatasaray-jal is összekerültünk. Az isztambuli meccsre 1999 október 20-án került sor.

A törökök többek közt Popescu-t, Hagi-t, Tugay-t és Hakan Sükürt vonultatták fel, míg a Vialli vezette Chelsea az alábbi összeállításban lépett pályára:

de Goey, Babayaro, Lebueuf (c), Desailly, Ferrer, Deschamps (Wise 67'), Le Saux, Poyet (Petrescu 67'), Morris, Zola, Flo (Ambrosetti 76')

Az első félidőben Flo góljával szolid 1-0-ás előnyt szerzett a csapat, de a második félidőben - kihasználva a törökök gyatra védekezését - további négy gól esett. Flo rögtön a szünet után ismét betalált, majd Zola - remek kiugratás után szerzett - gólja az 54.percben eldöntötte a meccset. A kitámadó hazai csapatot a Flo-Wise páros mattolta negyedszer, a meccs legvégén pedig a mára elfeledett Ambrosetti lőtte ki az alsó sarkot.

A meccsről még részletesebb statisztikákat az UEFA honlapján olvashattok.

 

Szólj hozzá!

Címkék: meccsek 1990s Európai kupák

A bejegyzés trackback címe:

https://chelsea-nosztalgia.blog.hu/api/trackback/id/tr735833108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása