Chelsea Nosztalgia

Érdekességek, híres-hírhedt játékosok, emlékezetes meccsek a Chelsea FC múltjából.

Facebook

Feedek

Az első Lampard gólok

2013.03.18. 00:12 :: Wisey

Frank Lampard hétvégén kétszázadik Chelsea gólját szerezte, és ezzel még egy lépést tett a klubrekord felé. A csodálatos jubileumot mi mással ünnepelhetnénk, mint Super Frank legelső Chelsea góljaival ;)

Lampard 2001 nyarán igazolt a klubhoz, és már az ötödik tétmeccsén, szeptemberben megszerezte első gólját, a Levszki Szófia ellen az UEFA Kupában. A 3-0-ás hazai siker harmadik találatát jegyezte, mely az alábbi összefoglaló végén látható.

Első bajnoki góljára viszont egészen decemberig kellett várni; akkor a Bolton Wanderers 5-1-es kiütéséből vette ki a részét. Egy klasszikus Lampard mozdulat; bombagól kb 18-20 méterről a sarokba. Ez volt a huszonharmadik tétmeccse a klubban, a bajnokságban a tizenhetedik.

Első szezonjában (2001/2002) összesen 7 gólt lőtt.

Mint közismert: Bobby Tambling 43 évvel ezelőtt felállított klubrekordja 202 gól, így Super Franknek már csak kettőt kell lőnie hogy behozza őt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: játékosok rekordok 2000s

A bejegyzés trackback címe:

https://chelsea-nosztalgia.blog.hu/api/trackback/id/tr435140278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása