Chelsea Nosztalgia

Érdekességek, híres-hírhedt játékosok, emlékezetes meccsek a Chelsea FC múltjából.

Facebook

Feedek

Videó az 1955-ös bajnokokról

2014.04.22. 16:59 :: Wisey

Szemezgessünk a már korábban is ajánlott British Pathé filmarchívumából: egyperces felvétel az 1955-ös Chelsea - Sheffield Wednesday meccsről, melynek megnyerésével a Kékek megszerezték történelmük első bajnoki címét.

A filmarchívum az alábbi (néhol a L'art pour l'art Társulat Winnetou-ját idéző) kulcsszavakkal foglalja össze a videót:

Elkezdődik a labdarúgó mérkőzés a Chelsea és a Sheffield Wednesday között, mely a Chelsea-t a bajnokság élére repíti - a Chelsea bajnok lesz! <x> A Chelsea csapata kifut a Stamford Bridge gyepére. <x> A közönség folyamatosan érkezik. <x> Folyamatban a meccs. <x> Chelsea szurkolók egy "Pensioner" táblával. <x> A Chelsea (sötét mezben) támadásban. <x> A Chelsea megszerzi a vezetést Parsons fejesgóljával. <x> A közönség örül. <x> Peter Sillett büntetőből gólt lő. <x> A szurkolók a pályára rohannak a lefújás után. <x> A közönség örül. <x> Ted Drake-et, a Chelsea menedzserét tapsolja a közönség. <x> Közönség. <x> Ted Drake-et, Roy Bentley-t és a csapat többi tagját tapsolja a közönség.

Íme a videó a gyűjtemény saját Youtube csatornájáról:

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekességek sikerek meccsek 1950s

A bejegyzés trackback címe:

https://chelsea-nosztalgia.blog.hu/api/trackback/id/tr736070157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása